PROGRAM/RESULTATER

2024

Vi er stolte af at kunne meddele, at David Walther fra oktober, 2023, er blevet fabrikskører for Tony Kart Racing Team! Dette er et kæmpe skridt videre for David og hans karriere inden for motorsporten. 2024 byder derfor på en masse nye og spændende udfordringer, hvor han skal fortsætte med at køre i OK, men samtidig også skal prøve kræfter i KZ.

David ser frem til det nye samarbejde med Tony Kart, og er spændt på, at blive en del af et professionelt racerteam.​

2023

David starter sæsonen i samme team, Koski Motorsport, i klassen OK-SENIOR. Han skal kører internationalt WSK, Champion of the future, FIA European Championship, FIA World Championship og forskellige klubløb. Herhjemme skal han kører, hvis der er tid til det, Danmark mesterskaberne og Sjællands mesterskaberne m.m.

lrn_8701_2

lrn_8784

2022

David skifter klasse til OK-SENIOR internationalt. David deltager i WSK-serien, Champion of the Future, FIA European Series samt FIA World Championship.

2021

​Starter som rookie i international OK-JUNIOR karting. FIA Worldchampionship Campillos sætter han poleposition, og dominerer i de indledende heats i top 3. Startede P1 til finalen, men regnvejr/opsætning endte på en P4 til finalen - et ekstremt flot resultat trods alt! Året endte med 5 x polepositions, 31 x heat victory og 3 x podiums i WSK, FIA VM og FIA European Series. Udtaget til FIA Academy Trophy, hvor han blandt andet endte som P1 i Kristianstad, og P2 i det samlede mesterskab. Nomineret til hos Danish Motorsport Awards i kategorierne Årets Karting Kører samt Årets DASU Talent.

2020

David blev Danmarksmester i OK-JUNIOR 125cc klassen. OK-JUNIOR er kendetegnet ved at være den sværeste klasse i Danmark. Det var Davids første år i denne klasse som rookie. Han endte med at blive P1 til Danmarksmesterskabet. Han deltog også i det svenske mesterskab, hvor han afsluttede som P2. Derudover blev han udnævnt som Årets Talent fra DASU

Walther Racing ApS

Peter Petersens Allé 27, 2791 Dragør

​​CVR: 41934247

Tlf. (+45) 40274040
​marcus@rudetoning.dk

Billeder fra Instagram​